Details slotdag bekend!

Het programma van de slotdag is bekend! Wij zijn er helemaal klaar voor om op maandag 14 maart ruim 1.000 Inktapers te ontvangen in de Doelen te Rotterdam.

Het startschot van de dag wordt gegeven door muzikant Gery Mendes. Na de opening vinden de talkshows, debatten en workshops plaats. Heb jij brandende vragen voor Shantie Singh, Adriaan van Dis, Mark Schaevers en Stefan Hertmans? Stel dan je vraag tijdens de talkshows. Of ben jij meer het type voor een sterk debat? Ga dan met de andere juryleden in gesprek en wie weet ontvang je nog een mooie prijs met jouw argumenten want Elsbeth Etty jureert! Dan zijn er ook nog schrijfworkshops onder leiding van auteurs Hanneke Hendrix en Lize Spit.  

Na de debatten, talkshows en workshops is dan toch echt het grote moment aangebroken: wie van de vier auteurs gaat met de literaire prijs naar huis? Ook wordt de prijs voor Knetterende Letteren en Het Beste Juryrapport uitgereikt.

Oscar Kocken en Derek Otte nemen de presentatie op zich en Winne (Winston Berwijn) sluit deze prachtige dag af. 

Wil je meer weten over de slotdag? Klik dan hier!

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte blijven over De Inktaap? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer